Μας ελάτε σε επαφή με
Mavis

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-132-6681-9200

WhatsApp : +8613266819200

Γραμμή Παραγωγής

Με βάση την εμπειρία του στα τσιπ, Apexto εισήγαγε

βιομηχανία cryptocurrency μερικά έτη αργότερα, που παρέχουν όλα τα είδη ανθρακωρύχων ASIC από Bitmain, Innosilicon, Baikal, και άλλα διάσημα εμπορικά σήματα. Παρέχουμε επίσης τις μηχανές εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας GPU και ποικίλες κάρτες γραφικών. Όλοι εκείνοι οι ανθρακωρύχοι και εγκαταστάσεις γεώτρησης υιοθετούν την πιό πρόσφατη τεχνολογία τσιπ ASIC που μπορεί παράγει τα μέγιστα κέρδη με τη λιγότερη ενέργεια.

 

Εκτός από τους υψηλούς ανθρακωρύχους κέρδους, Apexto προσφέρει επίσης τις άριστες υπηρεσίες για να επιτύχει την τρέχουσα επιχείρηση των πελατών την εμπιστοσύνη και. Έχουμε την ανεξάρτητη ομάδα μας έρευνας και ανάπτυξης και μετά από την υπηρεσία πωλήσεων τμήμα. Προσφέρουμε τη στιγμιαίες τεχνικές βοήθεια και την υποστήριξη όποτε οι πελάτες έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα. Έχουμε στείλει τις εκατοντάδες χιλιάδες των ανθρακωρύχων στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο και τους παρέχουμε ισχυρή υπηρεσία μεταπώλησης.

 

Και για να βοηθήσει τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους, ενώ υπόλοιποι ανταγωνιστικοί, και εμμένοντας στους στρατηγικούς στόχους της βιώσιμης ανάπτυξης, προσφέρουμε τώρα τον προγραμματισμό κατασκευαστικού προγράμματος.

 
OEM / ODM
Ε & Α