Ανθρακωρύχος DM11 DM22 Innosilicon A5 Dashmaster A4 Antminer L3+ Ibelink για Bitcoin Litecoin

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Innosilicon
Πιστοποίηση: CE FCC
Αριθμό μοντέλου: Ανθρακωρύχος A6/A6+ LTC
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 μονάδα/χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Δυνατότητα προσφοράς: 100
Κατασκευαστής: Innosilicon Πρότυπο: A6+ LTCMaster
Απελευθέρωση: Το Μάρτιο του 2019 Μέγεθος: 360 X 155 X 247mm
Βάρος: 9310g Επίπεδο θορύβου: 82dB
Ανεμιστήρας: 4 Δύναμη: 2100W
Τάση: 12V Θερμοκρασία: 5 - 45 °C
Υγρασία: 5 - 95%
Υψηλό φως:

Ανθρακωρύχος DM11 Antminer L3+

,

Ανθρακωρύχος DM22 Antminer L3+

,

innosilicon a5 dashmaster

Ανθρακωρύχος Ibelink Innosilicon L3+ DM11 DM22 A5 A4 Antminer για Bitcoin Dashcoin Litecoin

 

 

Περιγραφή

Πρότυπο A4+ LTCMaster από τη μεταλλεία Scrypt Innosilicon algorithmwith ένας μέγιστος hashrate 620Mh/s για μια κατανάλωση ισχύος 750W.

 

Το Innosilicon είναι γίγαντας στη crypto εξορυκτική βιομηχανία. Ιδρυμένο το 2013, Innosilicon έχει πάνω από 12 έτη εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη IP/IC. Πρόσφατα, Innosilicon παράγει τις συγκεκριμένες συσκευές μεταλλείας ολοκληρωμένων κυκλωμάτων εφαρμογής και έχει απελευθερώσει τους πολλαπλάσιους τύπους. Οι ανθρακωρύχοι εργάζονται με τους διαφορετικούς αλγορίθμους όπως Scrypt, X11, Equihash, Sha-256.


Περίπου A4+
Το A4+ είναι άλλη των συσκευών μεταλλείας Scrypt Innosilicon. Εξοπλισμένο με ένα τοπ hash ποσοστό του 620Mh/s και την κατανάλωση ισχύος 750W, το A4+ ήταν ο ηγέτης της εγκατάστασης γεώτρησης μεταλλείας του κατά την διάρκεια της απελευθέρωσης. Είναι περίπου τρεις φορές αποδοτικότερο και παραγωγικό από τον προκάτοχό του, το A4 Dominator, το οποίο έχει ένα hash ποσοστό 28 Mh/s και την κατανάλωση ισχύος 1080W. Πρόσφατα, Litecoin έχει γίνει δημοφιλές οφειλόμενο στον αλγόριθμο και τις γρηγορότερες συναλλαγές του. Σε απάντηση σε αυτόν, Innosilicon απελευθέρωσε μια σειρά LTCMaster, η οποία περιέχει τα πρότυπα A4, A4+, A6, και A6+. Αυτοί οι ανθρακωρύχοι έγιναν ρητά για τη μεταλλεία Litecoin.

 

Προδιαγραφές

Εμπορικό σήμα: iBelink ανθρακωρύχος εξόρμησης DM22G X11 Κατανάλωση ισχύος: 810 W (στον τοίχο, με περιβαλλοντικά temp 25°C)
Πρότυπος αριθμός: iBelink ανθρακωρύχος εξόρμησης DM22G X11 Θερμοκρασία εργασίας: 0℃ - 40℃
Κρυπτογράφηση: Αριθ. Βάρος (χωρίς συσκευασία): 20KG
Θέση προϊόντων: Απόθεμα Σύνδεση δικτύων: Ethernet
Θέση προέλευσης: Guangdong, Κίνα Αποδοτικότητα δύναμης:: 0,037 J/MH (στον τοίχο, με περιβαλλοντικά temp 25°C)
Υλικό: μέταλλο Αριθμός τσιπ TNB0303 ανά μονάδα: 216
Ικανότητα: Hash ανθρακωρύχος εξόρμησης ποσοστού DM22 Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος:: 110V σε 240V, 50Hz/60Hz
Τύπος διεπαφών: USB 2,0 Hash ποσοστό:: 22GH/S
Χρώμα: Ο Μαύρος, ασήμι DM-22G: στο απόθεμα τώρα

 

Αλγόριθμος

Το A6 LTCMaster λειτουργεί με τον αλγόριθμο χειρογράφων. Το Litecoin εξάγεται στον αλγόριθμο Scrypt. Το Scrypt είναι ένας hashing αλγόριθμος που χρησιμοποιείται στην απόδειξη της εργασίας blockchains. Είναι μια μνήμη-σκληρή λειτουργία βασικός-παραγωγής. Αυτό το είδος διαδικασίας απαιτεί μια μεγάλη ποσότητα του RAM για τον υπολογισμό. Αυτός σημαίνει ότι ένα τσιπ ASIC που χρησιμοποιείται για την απόδειξη Sha-256 υπολογισμού Bitcoin της εργασίας (PoW) θα πρέπει να κρατήσει ένα ποσό διαστήματος για το RAM αντί hashing της δύναμης.


Ανεμιστήρας και ψύξη
Η μέθοδος ψύξης είναι ένα ουσιαστικό χαρακτηριστικό γνώρισμα των ανθρακωρύχων ASIC λόγω της υψηλών εισαγωγής και της αποδοτικότητας των συσκευών. Οι ανθρακωρύχοι έχουν τη δυνατότητα της υπερθέρμανσης εργαζόμενοι. Οι κατασκευαστές όπως Innosilicon συγκρατούν την υπερθέρμανση με τον εξοπλισμό των ανθρακωρύχων με τις επαρκείς μεθόδους ψύξης. Ο κύριος A4+ LTC έχει δύο ανεμιστήρες 12cm 12C3.4A, ενός στο μέτωπο και ενός στην πλάτη. Αυτή η ρύθμιση ανεμιστήρων είναι όπως τη ρύθμιση του προηγούμενου ανθρακωρύχου είναι αρκετά αποδοτική στη μείωση της υπερθέρμανσης.


Επίπεδο θορύβου
Ο θόρυβος είναι ένας ουσιαστικός παράγοντας για να πάρει έναν ανθρακωρύχο. Εάν κοιτάζετε για να αγοράσετε το A6 LTCMaster για τη μεταλλεία στο σπίτι, η συσκευή μπορεί να είναι αρκετά θορυβώδης. Σε κανονικές διαδικασίες μεταλλείας κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο μετρημένος θόρυβος για 20cm μακρυά από τη συσκευή είναι 82dB. Για να καταλάβουν καλύτερα αυτό, οι περισσότεροι ανθρακωρύχοι έρχονται με τα πρότυπα 60 — 80dB επίπεδα θορύβου. 80dB ο ήχος είναι ισοδύναμος με μια πόλη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο ανθρακωρύχος χρησιμοποιείται καλύτερα στα αγροκτήματα μεταλλείας.


Αποδοτικότητα
Η αποδοτικότητα είναι ο αρχικός σκοπός έναν ανθρακωρύχο ASIC. Για να υπολογίσετε ακριβώς την αποδοτικότητα αυτής της συσκευής, πρέπει να αφαιρέσετε το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας της περιοχής. Επίσης, οι συνθήκες στην αγορά έχουν επιπτώσεις στην αποδοτικότητα ανθρακωρύχων.

 

Χρησιμοποιημένος ανθρακωρύχος A4+ Ltcmaster A4 Innosilicon A4+ Litcoin 620mh/s 750w Ltcmaster Innosilicon Litecoin ανεφοδιασμού αποθεμάτωνΧρησιμοποιημένος ανθρακωρύχος A4+ Ltcmaster A4 Innosilicon A4+ Litcoin 620mh/s 750w Ltcmaster Innosilicon Litecoin ανεφοδιασμού αποθεμάτωνΧρησιμοποιημένος ανθρακωρύχος A4+ Ltcmaster A4 Innosilicon A4+ Litcoin 620mh/s 750w Ltcmaster Innosilicon Litecoin ανεφοδιασμού αποθεμάτων
Οι υπηρεσίες μας

1. Ολοκαίνουργια πώληση ανθρακωρύχων

2. Χρησιμοποιημένοι ανθρακωρύχοι που εξετάζουν και που επισκευάζουν τις υπηρεσίες

3. Χρησιμοποιημένες πηγές ανθρακωρύχων

4. Απαντητική απάντηση

5. Επαγγελματική γνώση στην περιοχή μεταλλείας

6. Υπηρεσία Dropshipping διαθέσιμη

 

Πληροφορίες επιχείρησης

Η τεχνολογία Boyu είναι με μια ενεργητική και επαγγελματική ομάδα στην επιχείρηση μεταλλείας για 3 έτη, συμπεριλαμβανομένης της επαναπώλησης, της επισκευής και της φιλοξενίας. Το επισκευάζοντας τμήμα μας εντοπίζει σε Shenzhen ενώ έχουμε επίσης τα αγροκτήματα μεταλλείας στη δύση της Κίνας.

Είστε η περισσότερη υποδοχή για να μας επισκεφτείτε και να ελέγξετε την ποιότητα πρίν αγοράζετε, ειδικά για τους χρησιμοποιημένους ανθρακωρύχους.

Η ελεύθερη καθαρίζοντας υπηρεσία θα παρασχεθεί. Τα συνοδευτικά εξαρτήματα θα δοθούν.

Υπηρεσίες μεταπωλήσεων που εγγυώνται.

 

Συσκευασία & ναυτιλία

Ανθρακωρύχος DM11 DM22 Innosilicon A5 Dashmaster A4 Antminer L3+ Ibelink για Bitcoin Litecoin 3

Λεπτομέρειες συσκευασίας: Η αρχική συσκευασία χαρτοκιβωτίων και η τσάντα.

Διαφορετικοί τρόποι σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών.

Χρονική ανοχή: 1~3 ημέρες για τη μικρή διαταγή, για τη μεγάλη quantiy και διαταγή μάζας, παρακαλώ απευθύνονται.

 

FAQ

1. Πώς μπορώ να σας εμπιστευθώ;

Α: Μπορούμε να κάνουμε τη μεταβίβαση για σας εφ' όσον εσείς πρόθυμοι να καταβάλετε την αμοιβή συναλλαγής.

 

2. Εάν οι ανθρακωρύχοι μου δεν εργάζονται, τι μπορώ να κάνω;

Α: Όλοι οι ανθρακωρύχοι θα εξεταστούν πριν από να στείλουν έξω. Teamview και να σας βοηθήσουμε για να λύσουμε το πρόβλημα για τα ζητήματα. Για τη μεγάλη ποσότητα, θα παράσχουμε τα συνοδευτικά accesorries, όπως τον πίνακα ελέγχου, hashboard για σας που αντικαθιστάτε αμέσως. Περισσότερες εκπτώσεις μπορούν να συζητηθούν.

 

3. Είναι η μεταλλεία ακόμα κερδοφόρα;

Α: Σκληρά για να πει.

 

4. Αυτό που διαμορφώνει είναι το καλύτερο;

Α: Εξαρτάται. Το κόστος ηλεκτρικής ενέργειάς σας, ο προϋπολογισμός σας, και πώς ξέρετε την αγορά κ.λπ. είναι στοιχεία για σας για να εξετάσει.

 


 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : +008615627936002