SHA256 υπέρ 23ος ASIC Bitcoin αγάπης μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων BTC Α1 ανθρακωρύχος πυρήνων Α1

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Aisin
Πιστοποίηση: CE FCC
Αριθμό μοντέλου: Πυρήνας Α1 αγάπης υπέρ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 μονάδα/χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Δυνατότητα προσφοράς: 100
Μάρκα: Aisin Μέγεθος: 255 X 215 X 445mm
Πρότυπο: Α1 υπέρ Επίσης γνωστός όπως: Aixin Α1 υπέρ/πυρήνας Α1 αγάπης υπέρ
Επίπεδο θορύβου: 72db Απελευθέρωση: Το Μάιο του 2021
Ανεμιστήρας: 2 Δύναμη: 2200W
Τάση: 12V Υγρασία: 5 - 95%
Θερμοκρασία: 5 - 45 °C Διεπαφή: Ethernet
Υψηλό φως:

Μηχανή μεταλλείας ανθρακωρύχων BTC Α1

,

23ος ανθρακωρύχος ASIC Bitcoin

,

Ανθρακωρύχος SHA256 ASIC Bitcoin

Νέος BTC Α1 υπέρ 23ος SHA256 ASIC Bitcoin αγάπης μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων ανθρακωρύχος πυρήνων Α1

 

Περιγραφή

Πρότυπο Α1 υπέρ από Aisen που εξάγει τον αλγόριθμο Sha-256 με έναν μέγιστο hashrate 23Th/s για μια κατανάλωση ισχύος 2200W.

 

Προδιαγραφές

Κατασκευαστής

Aisen

Πρότυπο

Α1 υπέρ

Επίσης γνωστός όπως

Aixin Α1 υπέρ/πυρήνας Α1 αγάπης υπέρ

Απελευθέρωση

Το Μάιο του 2021

Μέγεθος

255 X 215 X 445mm

Επίπεδο θορύβου

72db

Ανεμιστήρας

2

Δύναμη

2200W

Τάση

12V

Διεπαφή

Ethernet

Θερμοκρασία

5 - 45 °C

Υγρασία

5 - 95%

 

Algorythm του Α1 Aisen
Ο κύριος λόγος γιατί οι εμπειρογνώμονες προτιμούν τη χρησιμοποίηση αυτής της hashing λειτουργίας πέρα από άλλους είναι η πτυχή ασφάλειας. Sha-256 δεν έχουν οποιεσδήποτε γνωστές ευπάθειες που κάνουν το ένα από το καλύτερο. Οι ανθρακωρύχοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι η μεταλλεία τους είναι ασφαλής από την επίθεση 51 τοις εκατό.
Αυτό που κάνει αυτήν την εργασία ανθρακωρύχων είναι αποτελεσματικά τα 288 τσιπ διαθέσιμα. Το μέγεθος του τσιπ είναι 10nm και χρησιμοποιεί το τσιπ ASIC. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που κάνουν το AI Aisen έναν τέτοιο αποδοτικό ανθρακωρύχο Bitcoin.


Αποδοτικότητα του ανθρακωρύχου Aisen Bitcoin
24T/2100W είναι η αποδοτικότητα που έρχεται με αυτόν τον ανθρακωρύχο. Το Bitcoin έχει ένα υψηλής απόδοσης ποσοστό από οποιοδήποτε άλλοδήποτε mineable νόμισμα. Οι κατασκευαστές προσπαθούν να κτυπήσουν ο ένας τον άλλον από την κατοχή της υψηλής αποδοτικότητας. Η αποδοτικότητα είναι ένα αποτέλεσμα της δύναμης που ο ανθρακωρύχος φέρνει στον πίνακα.
Τα επίπεδα κατανάλωσης και αποδοτικότητας υψηλής δύναμης θα είναι επίσης υψηλά, προτρέποντας τον ανθρακωρύχο για να εξαγάγουν περισσότερα νομίσματα. Ο κατασκευαστής έχει καταστήσει τους ανθρακωρύχους υπερήφανους με την προσπάθεια να ριχτούν τα κόστη ηλεκτρικής ενέργειας και την αύξηση της αποδοτικότητας.


Hash ποσοστό ανθρακωρύχου Aisen Α1
24TH/s είναι το hash ποσοστό που το Aisen Α1 φέρνει στον πίνακα. Το hash ποσοστό είναι αρκετό να δώσει στους ανθρακωρύχους μια κερδοφόρα εμπειρία μεταλλείας. Ένα υψηλό hash ποσοστό σημαίνει ότι παίρνετε έναν αποδοτικό ανθρακωρύχο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε για την επίθεση 51 τοις εκατό.
Το υψηλό hash ποσοστό προστατεύει τους χρήστες και δίνει περισσότερη δύναμη στον εξοπλισμό μεταλλείας. Μπορείτε νέα νομίσματα μεντών γρηγορότερα με ένα υψηλό hash ποσοστό. Ο ανθρακωρύχος θα έχει επίσης την υψηλή δύναμη επεξεργασίας να λύσει τους γρίφους φραγμών για το δίκτυο.


Θόρυβος και εκπομπές ήχου
Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανθρακωρύχου Aisen είναι τα επίπεδα εκπομπής ήχου. Ο ανθρακωρύχος εκπέμπει 70 ντεσιμπέλ του ήχου, που κάνει τον έναν τέλειο ανθρακωρύχο για την εγχώρια χρήση. Μπορείτε επίσης δραστηριότητα μεταλλείας οργάνωσης σε μια οργάνωση γραφείων.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχήσει για τις καταγγελίες θορύβου δεδομένου ότι ο ανθρακωρύχος έχει μια μικρή ποσότητα. Τέσσερις ανεμιστήρες βοηθούν τον ανθρακωρύχο με την ψύξη, η οποία είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Βοηθά να κρατήσει τον ανθρακωρύχο για περισσότερο και αποφεύγει.

 

 

 

 

SHA256 υπέρ 23ος ASIC Bitcoin αγάπης μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων BTC Α1 ανθρακωρύχος πυρήνων Α1 0SHA256 υπέρ 23ος ASIC Bitcoin αγάπης μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων BTC Α1 ανθρακωρύχος πυρήνων Α1 1SHA256 υπέρ 23ος ASIC Bitcoin αγάπης μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων BTC Α1 ανθρακωρύχος πυρήνων Α1 2SHA256 υπέρ 23ος ASIC Bitcoin αγάπης μηχανών μεταλλείας ανθρακωρύχων BTC Α1 ανθρακωρύχος πυρήνων Α1 3

 

1. Ολοκαίνουργια πώληση ανθρακωρύχων

2. Χρησιμοποιημένοι ανθρακωρύχοι που εξετάζουν και που επισκευάζουν τις υπηρεσίες

3. Χρησιμοποιημένες πηγές ανθρακωρύχων

4. Απαντητική απάντηση

5. Επαγγελματική γνώση στην περιοχή μεταλλείας

6. Υπηρεσία Dropshipping διαθέσιμη

 

Πληροφορίες επιχείρησης

Η τεχνολογία Boyu είναι με μια ενεργητική και επαγγελματική ομάδα στην επιχείρηση μεταλλείας για 3 έτη, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών επαναπώλησης, επισκευής και φιλοξενίας.

Το επισκευάζοντας τμήμα μας εντοπίζει σε Shenzhen ενώ έχουμε επίσης τα αγροκτήματα μεταλλείας στη δύση της Κίνας.

Είστε η περισσότερη υποδοχή για να μας επισκεφτείτε και να ελέγξετε την ποιότητα πρίν αγοράζετε, ειδικά για τους χρησιμοποιημένους ανθρακωρύχους.

Η ελεύθερη καθαρίζοντας υπηρεσία θα παρασχεθεί. Τα συνοδευτικά εξαρτήματα θα δοθούν.

Υπηρεσίες μεταπωλήσεων που εγγυώνται.

 

FAQ

1. Πώς μπορώ να σας εμπιστευθώ;

Α: Μπορούμε να κάνουμε τη μεταβίβαση για σας εφ' όσον εσείς πρόθυμοι να καταβάλετε την αμοιβή συναλλαγής.

 

2. Εάν οι ανθρακωρύχοι μου δεν εργάζονται, τι μπορώ να κάνω;

Α: Όλοι οι ανθρακωρύχοι θα εξεταστούν πριν από να στείλουν έξω. Teamview και να σας βοηθήσουμε για να λύσουμε το πρόβλημα για τα ζητήματα. Για τη μεγάλη ποσότητα, θα παράσχουμε τα συνοδευτικά accesorries, όπως τον πίνακα ελέγχου, hashboard για σας που αντικαθιστάτε αμέσως. Περισσότερες εκπτώσεις μπορούν να συζητηθούν.

 

3. Είναι η μεταλλεία ακόμα κερδοφόρα;

Α: Σκληρά για να πει.

 

4. Αυτό που διαμορφώνει είναι το καλύτερο;

Α: Εξαρτάται. Το κόστος ηλεκτρικής ενέργειάς σας, ο προϋπολογισμός σας, και πώς ξέρετε την αγορά κ.λπ. είναι στοιχεία για σας για να εξετάσει.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : +008615627936002