πολυ μηχανή αλγορίθμου ανθρακωρύχων X11 stu-U6 2100W 420Gh/S 76db StrongU

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: StrongU Miner
Πιστοποίηση: CE FCC
Αριθμό μοντέλου: U6
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 μονάδα/χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Δυνατότητα προσφοράς: 100
Κατασκευαστής: StroungU Πρότυπο: Stu-U6
Απελευθέρωση: Το Νοέμβριο του 2019 Μέγεθος: 135 X 208 X 370mm
Βάρος: 7200γρ Επίπεδο θορύβου: 76db
Ανεμιστήρας: 2 Δύναμη: 2200W
Τάση: 12V Διεπαφή: Ethernet
Θερμοκρασία: 5 - 40 °C Υγρασία: 5 - 95%
Υψηλό φως:

Ανθρακωρύχος 2100W StrongU

,

ανθρακωρύχος 420Gh/S StrongU

,

76db πολυ ανθρακωρύχος αλγορίθμου

μηχανή μεταλλείας αλγορίθμου 2100W 420Gh/s ανθρακωρύχων X11stuu6 strongu stu-u6 stu u6 strongu

 

Περιγραφή

Το StrongU stu-U6 είναι ένας άλλος ανθρακωρύχος από την επιχείρηση StrongU που χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο X11. Το τοπ νόμισμα στο ορυχείο με αυτήν την μονάδα είναι εξόρμηση. Έρχεται με ένα μέγιστο hash ποσοστό 440 Gh/s με μια εκτίμηση κατανάλωσης ισχύος 2200W.
Ο ανθρακωρύχος απελευθερώθηκε το Νοέμβριο του 2019 με τη δυνατότητα της μεταλλείας 23 τα νομίσματα. Είναι πλήρως ASIC που υποστηρίζεται, το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε το σύνολο προόδου μακριά. Τα ενοίκια εγκαταστάσεων γεώτρησης μεταλλείας είναι το τοπ κερδοφόρο νόμισμα, σύμφωνα με τις σημερινές συνθήκες στην αγορά.

 

Οι τεχνικές προδιαγραφές StrongU stu-U6 είναι οι ακόλουθες:

Πιστοποίηση: CE Όνομα προϊόντων: stu-u6 Hash ποσοστό: 420Gh/s
Εμπορικό σήμα: StrongU Υλικό: μέταλλο Dimmension (ΚΚ): 135 X 208 X 370mm
Αλγόριθμος: X11 Ύφος: ορθογώνιο Υγρασία: 5-95%
Κατανάλωση ισχύος: 2100W, 2100W Διεπαφή μνήμης: εκατονεικοσαοκτάμπιτος Εκτιμημένη τάση: 12V
Hashrate: 420Gh/s Ρολόι μνήμης (MHZ): 6008MHz Επίπεδο θορύβου: 76db
Κρυπτογράφηση: Ναι Τύπος διεπαφών: USB 3,1 Ψύξη: 2 ανεμιστήρες
Τηλεοπτική ικανότητα μνήμης: 128MB Τηλεοπτικός τύπος μνήμης: ΟΔΓ Σύνδεση δικτύων: Ethernet
Κατασκευαστής Chipset: ATI Κατασκευαστής: StrongU Δύναμη εκτίμησης: > 1000W
Τύπος: Μεταλλεία Εξουσιοδότηση (έτος): μισό έτος Τύπος διεπαφών παραγωγής: DVI
Θέση προϊόντων: Απόθεμα Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Τηλεφωνικό κέντρο και σε απευθείας σύνδεση τεχνική υποστήριξη Λέξη κλειδί: stu-u6
 
Κοινοποίηση:
Οι μετρικές εξοπλισμού μεταλλείας υπολογίζονται βασισμένος σε ένα hash δικτύων ποσοστό 2.375.236 GH/s και χρησιμοποίησης μιας ΕΞΌΡΜΗΣΗΣ - ΕΞΌΡΜΗΣΗ συναλλαγματικής ισοτιμίας of1 Δολ ΗΠΑ = 134,07 $. Αυτοί οι αριθμοί ποικίλλουν βασισμένος στο συνολικό hash δικτύων ποσοστό και στην ΕΞΟΡΜΗΣΗ στη συναλλαγματική ισοτιμία Δολ ΗΠΑ. Το κόστος εξοπλισμού μπορεί να ποικίλει, να εμποδίσει την ανταμοιβή καθορίζεται σε 2,67868218 ΟΡΜΑ αλλά η ΕΞΟΡΜΗΣΗ μόνο 1,33934109 (50%) είναι POW. Οι μελλοντικές ανταμοιβής και hash φραγμών αλλαγές ποσοστού δεν λαμβάνονται υπόψη. Η τιμή ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείται στην παραγωγή αυτών των μετρικών είναι 0,12 $ ανά KWH. Hash δικτύων το ποσοστό ποικίλλει με τον καιρό, αυτό είναι ακριβώς μια εκτίμηση βασισμένη στις τρέχουσες τιμές.
 

 

Μείωση της επιστροφής αστάθειας με τις λίμνες μεταλλείας

Το ίδιο πράγμα ισχύει για τη μεταλλεία Bitcoin και cryptocurrency.

Εάν έχετε μια 1Η μηχανή και το συνολικό hashpower δικτύων Bitcoin είναι 1 PetaHash έπειτα έχετε το Α1 στην πιθανότητα του 1000 το φραγμό κάθε δέκα λεπτά. Να μην το λύσετε για τις μεγάλες περιόδους, αλλά με την ένωση μαζί με άλλους ανθρακωρύχους σε μια λίμνη μπορείτε να διαμορφώσετε ένα συνδικάτο και μια εργασία στη συναυλία - και να χωρίσετε τις επιστροφές σύμφωνα με ποιο ποσοστό της hash δύναμης συμβάλλετε στη λίμνη. Έτσι εάν πρέπει 10ΟΣ μιας 100ΗΣ λίμνης μεταλλείας και εσείς να κερδίσετε την ανταμοιβή φραγμών 12,5 Bitcoins – θα λαμβάνατε 10% ή 1,25 BTC.

Με τη μεταλλεία, είναι σημαντικό να γίνουν κατανοητός οι διαφορετικοί τύποι φραγμών που περιλαμβάνονται, λόγω της επίδρασης που μπορεί να έχει στο αναμενόμενο εισόδημά σας. Αυτό το άρθρο παρέχει μια περιεκτική διορατικότητα στους φραγμούς ορφανών, θείου & γένεσης.

Οι λίμνες μεταλλείας είναι ένας καλός τρόπος τις επιστροφές σας, αλλά υπάρχει ένα κόστος – συνήθως 1-2% των νικών σας. Αντί να γαντζώσετε επάνω τον ανθρακωρύχο Bitcoin σας που έχετε αγοράσει – μπορείτε να το μεταφέρετε περαιτέρω με την αγορά μιας σύμβασης μεταλλείας που σας δίνει τα δικαιώματα σε ένα συγκεκριμένο ποσό hash της δύναμης για μια ορισμένη χρονική περίοδο. Αυτό καλείται μεταλλεία σύννεφων.

Δείτε τους οδηγούς μας σχετικά με το πώς να ενώσει μια λίμνη μεταλλείας και μια σύγκριση των συμβάσεων μεταλλείας Bitcoin ότι μπορείτε να αγοράσετε μακριά - - το ράφι.

 

 

 

 

 

πολυ μηχανή αλγορίθμου ανθρακωρύχων X11 stu-U6 2100W 420Gh/S 76db StrongU 0

 

 

Packing&Shipping:

1. ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ. (Εκτός από κάποια χώρες και APO/FPO)
2. Παραγγελίες επεξεργασμένες έγκαιρες μετά από την επαλήθευση πληρωμής.
3. Στέλνουμε μόνο στις επιβεβαιωμένες διευθύνσεις διαταγής. Η διεύθυνση διαταγής σας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΜΕ τη στέλνοντας διεύθυνσή σας.
4. Οι εικόνες που παρουσιάζονται δεν είναι το πραγματικό στοιχείο και είναι για την αναφορά σας μόνο.
5. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ παρέχεται από το μεταφορέα και αποκλείει τα Σαββατοκύριακα και τις διακοπές. Οι χρόνοι διέλευσης μπορούν να ποικίλουν, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια
η περίοδος διακοπών.
6. Εάν δεν έχετε λάβει την αποστολή σας μέσα σε 30 ημέρες από την πληρωμή, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με. Θα ακολουθήσουμε την αποστολή και θα επιστρέψουμε


σε σας το συντομότερο δυνατό με μια απάντηση. Ο στόχος μας είναι ικανοποίηση πελατών


 

Όλες οι πωλήσεις είναι τελικές. Καμία επιστροφή δεν θα χορηγηθεί. Οι χρησιμοποιημένοι ανθρακωρύχοι είναι από την εξουσιοδότηση. Οι ελαττωματικοί ανθρακωρύχοι που προκαλούνται από τη μεταφορά μπορούν να επισκευαστούν με κόστος των μερών και η εργασία και ο πελάτης πρέπει να επιστρέψουν τα ελαττωματικά μέρη με τα έξοδά του/της.
Δεν παίρνουμε οποιαδήποτε ευθύνη για ή δεν αντισταθμίζουμε οποιαδήποτε απώλεια ως αποτέλεσμα του χρόνου διακοπής που προκαλείται από τις καθυστερήσεις στη μεταφορά ως αποτέλεσμα των τελωνειακών διατυπώσεων ή άλλων λόγων.

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : +008615627936002