Υπέρ 23Th/S 2200W Nicehash Asic αγάπης ανθρακωρύχος πυρήνων Α1 με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Aisin
Πιστοποίηση: CE FCC
Αριθμό μοντέλου: Πυρήνας Α1 αγάπης υπέρ
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1 μονάδα/χαρτοκιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής: T/T, Western Union, MoneyGram, CryptoCurrency
Δυνατότητα προσφοράς: 100
Μάρκα: Aisin Πρότυπο: Α1 υπέρ
Επίσης γνωστός όπως: Aixin Α1 υπέρ/πυρήνας Α1 αγάπης υπέρ Μέγεθος: 255 X 215 X 445mm
Επίπεδο θορύβου: 72db Απελευθέρωση: Το Μάιο του 2021
Ανεμιστήρας: 2 Δύναμη: 2200W
Τάση: 12V Διεπαφή: Ethernet
Υγρασία: 5 - 95% Θερμοκρασία: 5 - 45 °C
Υψηλό φως:

Πυρήνας Α1 αγάπης υπέρ

,

ανθρακωρύχος 2200W Nicehash Asic

,

ανθρακωρύχος 23Th/S Nicehash Asic

Πυρήνας Α1 υπέρ 23Th/s 2200W αγάπης με τη διαταγή θέσεων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος άμεσα

 

 

Περιγραφή

Το Aisen Α1 είναι νέος ανθρακωρύχος Bitcoin που χρησιμοποιεί τον αλγόριθμο Sha-256. Μπορείτε να φτάσετε ένα μέγιστο hash ποσοστό 22 TH/s σε 25TH/s με αυτόν τον ανθρακωρύχο. Ο κατασκευαστής δεν είναι γνωστός, και αυτό είναι το πρώτο προϊόν μεταλλείας τους. Από το βλέμμα των πραγμάτων, Aisen έκανε μια καλή εργασία με την πρώτη μονάδα μεταλλείας τους. Από αυτό που μπορούμε να δούμε, ο ανθρακωρύχος κάνει καλά στην αγορά. Πάρτε να μάθετε περισσότερων για αυτό στην ειδική αναθεώρηση Aisen μας Α1.


Περίπου αναθεώρηση και Specs Aisen Α1
Δεν υπάρχει πολύς για να μιλήσει για όταν τον κατασκευαστή. Ο ίδιος ο εξοπλισμός μεταλλείας φαίνεται διαφορετικός από άλλους ανθρακωρύχους Bitcoin. Με μια μέγιστη κατανάλωση ισχύος 2100W, αυτό είναι ένας ισχυρός ανθρακωρύχος Bitcoin.


Ο ανθρακωρύχος καταβλήθηκε τον Απρίλιο του 2019 και είναι πλήρως ASIC που υποστηρίχθηκε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο ενώ μακριά. Οι ανθρακωρύχοι μπορούν να πάρουν συνολικά 43 νομίσματα με αυτόν τον εξοπλισμό μεταλλείας.
Το DigiByte και Zpool είναι τα οδηγώντας τοπ νομίσματα στο ορυχείο με αυτήν την μονάδα. Είναι λίγο μικρό για έναν ανθρακωρύχο Bitcoin, το οποίο είναι εντυπωσιακό. Ο ανθρακωρύχος είναι ένα αγαθό κατάλληλο για τις μεγάλης κλίμακας δραστηριότητες μεταλλείας. Το Newbies μπορεί επίσης να αρχίσει Bitcoin χρησιμοποιώντας τον ανθρακωρύχο Aisen Α1.


Τα δοχεία ανθρακωρύχων ενώνουν επίσης μια λίμνη μεταλλείας για να αυξήσουν τις πιθανότητές τους περισσότερα νομίσματα. Η οδήγηση και οι αξιόπιστες λίμνες μεταλλείας περιλαμβάνουν AntPool, Minergate, NiceHash, Poolin, ViaBTC, και περισσότεροι.


Πάρτε να αγοράσετε αυτόν τον ανθρακωρύχο από τα κύρια καταστήματα όπως το χονδρικό εμπόριο μεταλλείας.


Algorythm του Α1 Aisen
Ο κύριος λόγος γιατί οι εμπειρογνώμονες προτιμούν τη χρησιμοποίηση αυτής της hashing λειτουργίας πέρα από άλλους είναι η πτυχή ασφάλειας. Sha-256 δεν έχουν οποιεσδήποτε γνωστές ευπάθειες που κάνουν το ένα από το καλύτερο. Οι ανθρακωρύχοι μπορούν να είναι σίγουροι ότι η μεταλλεία τους είναι ασφαλής από την επίθεση 51 τοις εκατό.
Αυτό που κάνει αυτήν την εργασία ανθρακωρύχων είναι αποτελεσματικά τα 288 τσιπ διαθέσιμα. Το μέγεθος του τσιπ είναι 10nm και χρησιμοποιεί το τσιπ ASIC. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που κάνουν το AI Aisen έναν τέτοιο αποδοτικό ανθρακωρύχο Bitcoin.


Αποδοτικότητα του ανθρακωρύχου Aisen Bitcoin
24T/2100W είναι η αποδοτικότητα που έρχεται με αυτόν τον ανθρακωρύχο. Το Bitcoin έχει ένα υψηλής απόδοσης ποσοστό από οποιοδήποτε άλλοδήποτε mineable νόμισμα. Οι κατασκευαστές προσπαθούν να κτυπήσουν ο ένας τον άλλον από την κατοχή της υψηλής αποδοτικότητας. Η αποδοτικότητα είναι ένα αποτέλεσμα της δύναμης που ο ανθρακωρύχος φέρνει στον πίνακα.
Τα επίπεδα κατανάλωσης και αποδοτικότητας υψηλής δύναμης θα είναι επίσης υψηλά, προτρέποντας τον ανθρακωρύχο για να εξαγάγουν περισσότερα νομίσματα. Ο κατασκευαστής έχει καταστήσει τους ανθρακωρύχους υπερήφανους με την προσπάθεια να ριχτούν τα κόστη ηλεκτρικής ενέργειας και την αύξηση της αποδοτικότητας.


Hash ποσοστό ανθρακωρύχου Aisen Α1
24TH/s είναι το hash ποσοστό που το Aisen Α1 φέρνει στον πίνακα. Το hash ποσοστό είναι αρκετό να δώσει στους ανθρακωρύχους μια κερδοφόρα εμπειρία μεταλλείας. Ένα υψηλό hash ποσοστό σημαίνει ότι παίρνετε έναν αποδοτικό ανθρακωρύχο. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ειναι απαραίτητο να ανησυχήσετε για την επίθεση 51 τοις εκατό.
Το υψηλό hash ποσοστό προστατεύει τους χρήστες και δίνει περισσότερη δύναμη στον εξοπλισμό μεταλλείας. Μπορείτε νέα νομίσματα μεντών γρηγορότερα με ένα υψηλό hash ποσοστό. Ο ανθρακωρύχος θα έχει επίσης την υψηλή δύναμη επεξεργασίας να λύσει τους γρίφους φραγμών για το δίκτυο.


Θόρυβος και εκπομπές ήχου
Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό γνώρισμα του ανθρακωρύχου Aisen είναι τα επίπεδα εκπομπής ήχου. Ο ανθρακωρύχος εκπέμπει 70 ντεσιμπέλ του ήχου, που κάνει τον έναν τέλειο ανθρακωρύχο για την εγχώρια χρήση. Μπορείτε επίσης δραστηριότητα μεταλλείας οργάνωσης σε μια οργάνωση γραφείων.
Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ανησυχήσει για τις καταγγελίες θορύβου δεδομένου ότι ο ανθρακωρύχος έχει μια μικρή ποσότητα. Τέσσερις ανεμιστήρες βοηθούν τον ανθρακωρύχο με την ψύξη, η οποία είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Βοηθά να κρατήσει τον ανθρακωρύχο για περισσότερο και αποφεύγει.


Η αποδοτικότητα του ορυχείου Aisen Α1
Ο ανθρακωρύχος έρχεται με μια αναλογία κέρδους 19 τοις εκατό και ένα ποσοστό ετήσιας αναφοράς 197 τοις εκατό. Το κόστος δύναμης ανά ημέρα είναι περίπου $6, με τις επιστροφές το μήνα που υπολογίζονται σε $35. Ο κατασκευαστής προσφέρει μια περίοδο επιστροφής 184 ημερών. Πηγαίνει να παρουσιάσει την εμπιστοσύνη που ο κατασκευαστής έχει με αυτόν τον εξοπλισμό μεταλλείας.

Προδιαγραφές

Πιστοποίηση:

CE

Θέση προϊόντων:

Απόθεμα

Εμπορικό σήμα:

Πυρήνας αγάπης

Δύναμη εκτίμησης:

> 1000W

Αλγόριθμος:

SHA256

Τύπος διεπαφών παραγωγής:

DVI

Κατανάλωση ισχύος:

2400W

Θέση προέλευσης:

Shenzhen, Κίνα

Hashrate:

23T

Υλικό:

μέταλλο

Κρυπτογράφηση:

Ναι

Ύφος:

Κάρτα

Τηλεοπτική ικανότητα μνήμης:

≥ 1024MB

Τηλεοπτικός τύπος μνήμης:

DDR3

Κατασκευαστής Chipset:

Asic

Κατασκευαστής:

ANTMINER

Τύπος:

Ολοκαίνουργιος

Εξουσιοδότηση (έτος):

180days

Όνομα προϊόντων:

Α1 υπέρ 23T

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

Κατάρτιση και επιθεώρηση Onsite

 

 

 

 

 

Υπέρ 23Th/S 2200W Nicehash Asic αγάπης ανθρακωρύχος πυρήνων Α1 με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 0Υπέρ 23Th/S 2200W Nicehash Asic αγάπης ανθρακωρύχος πυρήνων Α1 με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 1Υπέρ 23Th/S 2200W Nicehash Asic αγάπης ανθρακωρύχος πυρήνων Α1 με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 2Υπέρ 23Th/S 2200W Nicehash Asic αγάπης ανθρακωρύχος πυρήνων Α1 με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος 3

 

1. Ολοκαίνουργια πώληση ανθρακωρύχων

2. Χρησιμοποιημένοι ανθρακωρύχοι που εξετάζουν και που επισκευάζουν τις υπηρεσίες

3. Χρησιμοποιημένες πηγές ανθρακωρύχων

4. Απαντητική απάντηση

5. Επαγγελματική γνώση στην περιοχή μεταλλείας

6. Υπηρεσία Dropshipping διαθέσιμη

 

Πληροφορίες επιχείρησης

Η τεχνολογία Boyu είναι με μια ενεργητική και επαγγελματική ομάδα στην επιχείρηση μεταλλείας για 3 έτη, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών επαναπώλησης, επισκευής και φιλοξενίας.

Το επισκευάζοντας τμήμα μας εντοπίζει σε Shenzhen ενώ έχουμε επίσης τα αγροκτήματα μεταλλείας στη δύση της Κίνας.

Είστε η περισσότερη υποδοχή για να μας επισκεφτείτε και να ελέγξετε την ποιότητα πρίν αγοράζετε, ειδικά για τους χρησιμοποιημένους ανθρακωρύχους.

Η ελεύθερη καθαρίζοντας υπηρεσία θα παρασχεθεί. Τα συνοδευτικά εξαρτήματα θα δοθούν.

Υπηρεσίες μεταπωλήσεων που εγγυώνται.

 

FAQ

1. Πώς μπορώ να σας εμπιστευθώ;

Α: Μπορούμε να κάνουμε τη μεταβίβαση για σας εφ' όσον εσείς πρόθυμοι να καταβάλετε την αμοιβή συναλλαγής.

2. Εάν οι ανθρακωρύχοι μου δεν εργάζονται, τι μπορώ να κάνω;

Α: Όλοι οι ανθρακωρύχοι θα εξεταστούν πριν από να στείλουν έξω. Teamview και να σας βοηθήσουμε για να λύσουμε το πρόβλημα για τα ζητήματα. Για τη μεγάλη ποσότητα, θα παράσχουμε τα συνοδευτικά accesorries, όπως τον πίνακα ελέγχου, hashboard για σας που αντικαθιστάτε αμέσως. Περισσότερες εκπτώσεις μπορούν να συζητηθούν.

3. Είναι η μεταλλεία ακόμα κερδοφόρα;

Α: Σκληρά για να πει.

4. Αυτό που διαμορφώνει είναι το καλύτερο;

Α: Εξαρτάται. Το κόστος ηλεκτρικής ενέργειάς σας, ο προϋπολογισμός σας, και πώς ξέρετε την αγορά κ.λπ. είναι στοιχεία για σας για να εξετάσει.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
admin

WhatsApp : +008615627936002